Думата сглобка няма да се използва повече, защото партията, която спечели

...
Думата сглобка няма да се използва повече, защото партията, която спечели
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Думата „сглобка няма да се използва повече

Думата „ сглобка "  няма да се употребява повече, тъй като партията, която завоюва изборите ще направи коалиция. Това предвижда в ефира на „ Офанзива ” по Нова Нюз лидерът на листата на ГЕРБ- в Кърджали и област Пловдив Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

„ В последните няколко месеца видяхме какво се случи - желаеме промени, само че не можем да ги създадем. Бяхме първа политическа мощ, само че дадохме стъпка обратно. Дадохме опция на други, които нямат опит и познания, а желаят единствено да назначат някакви хора някъде ”, разяснява още Караянчева.

Според нея ПП-ДБ към този момент не са в позиция да слагат условия.

„ Ще предложим стратегия за работа и ръководство на страната за 4 години. Ще встъпим в договаряния с останалите политически сили. Заявили сме, че държавното управление би трябвало да бъде от ярки политически персони. Не виждам нищо по-естествено от това ръководителят на партията победител да бъде министър-председател, само че това е негов избор. Виждала съм по какъв начин европейските водачи посрещат Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Тя разясни, че конфликтите с са били въз основата на политики, не е имало личностни нападки.

„ Отдавна политиката излезе от коловоза на нормалността. Време е да върнем България в естественото и да стартираме да си приказваме. да си гледа неговата партия, да реши какви поддържа е получил и от кое място ”, смята бившият ръководител на Народното събрание.

„ Не съм излизала от политиката. Имам уверението и съм уверена, че ще направя сериозна акция и в двата региона – Пловдив и Кърджали. Трябва да се работи със сърце. Нека ни подлагат на критика, това е значимо. Ако познаваш района и проблемите на хората, ти си потребен ”, твърди Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

На финала на диалога тя заключи, че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще има роля както в българската, по този начин и в европейската политика.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР